Kampioen in batterijen, accu’s en adapters!

  • 30 dagen niet goed, geld terug garantie
  • Gratis levering boven € 70,00
  • Meer dan 1.000.000 klanten

Vragen? Mail naar: info@BatteryChampion.be

Selecteer hier eenvoudig een apparaat of categorie

BatteryChampion.be Reviews

De volgende klanten hebben hun BatteryChampion ervaring met ons gedeeld:

Kees Verwijs uit Nederland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
15-11-2022
Product:
2500 mAh 21.6 V accu
Algemeen:
Goede site, snel geleverd. Prima prijs/kwaliteitverhouding
Over het product:
Simpel gemioonteerd, werkt prima.
gabrio conforti uit Zwitserland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
14-11-2022
Product:
950 mAh 3.7 V accu (Zwart)
Algemeen:
rapidissimi e precisi, lo utilizzero'ancora
Over het product:
perfetto
Ferri Wassili uit Nederland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
16-11-2022
Product:
1500 mAh 14.4 V accu
Algemeen:
Prima eerste ervaring.
Over het product:
Een goede passende en werkende vervangende batterij voor mijn boor/schroef-machientje.
STUART WILDE uit Verenigd Koninkrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
16-11-2022
Product:
BTC-TWL003SL accu (550 mAh 3.7 V)
Algemeen:
No Problems at all.
Over het product:
The batteries are excellent.
Peter Ritschard uit Zwitserland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
15-11-2022
Product:
4400 mAh 11.1 V accu
Algemeen:
Lieferung war schnell ohne Porto Bravo!!
Over het product:
Der Lapdopaccu funktioniert Eiwandfrei!
John Bible uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
15-11-2022
Product:
2500 mAh 21.6 V accu (Zwart)
Algemeen:
Dyson battery working better than the original.
Over het product:
Very happy with the new battery for a dyson hoover working better than the original
Urs Buerer uit Zwitserland beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
16-11-2022
Product:
8200 mAh 11.55 V accu (Zwart)
Algemeen:
Bin zufrieden Bestellung und Lieferung problemlos
Over het product:
Produkt entspricht den Angaben und meinen Vorstellungen
Antoon Oomen uit Nederland beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
14-11-2022
Product:
3000 mAh 25.2 V accu
Algemeen:
Snelle levering
Over het product:
Product voldoet aan de verwachtingen
lucienne cohen uit Frankrijk beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
14-11-2022
Product:
2000 mAh 4.8 V accu
Algemeen:
la batterie sert à faire fonctionner un appareil médical qui est utilisé de manière ponctuelle
Over het product:
ras
Hugo Gouweloose uit België beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
14-11-2022
Product:
1100 mAh 7.2 V accu
Algemeen:
Zeer snelle en korrekte levering.
Over het product:
Voldoet volledig aan de verwachtingen. Prima service
Hugo Gouweloose uit België beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
14-11-2022
Product:
1100 mAh 7.2 V accu
Algemeen:
Zeer snelle en korrekte levering.
Over het product:
Voldoet volledig aan de verwachtingen. Prima service
Hugo Gouweloose uit België beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
14-11-2022
Product:
1100 mAh 7.2 V accu
Algemeen:
Zeer snelle en korrekte levering.
Over het product:
Voldoet volledig aan de verwachtingen. Prima service
Karl Hofmann uit Oostenrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
15-11-2022
Product:
4400 mAh 11.1 V accu (Metallic grijs)
Algemeen:
Bestellung und Bezahlung problemlos,
Over het product:
Gelieferter Notebook-Akku in Ordnung.
Patrick Fortune uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
16-11-2022
Product:
2500 mAh 18.5 V accu (Rood)
Algemeen:
Excellent service, quality products, great site, no problem finding what you are looking for here!
Over het product:
I bought a replacement battery for my McCulloch r600 robot mower. Perfect!. Works great. Excellent.
Noel O Connor uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
01-11-2022
Product:
4000 mAh 21.6 V accu (Zwart)
Algemeen:
Efficient
Over het product:
Great
Vjekoslav Brajovic uit Kroatië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
14-11-2022
Product:
3700 mAh 3.8 V accu (Zwart)
Algemeen:
Kvaliteta !
Over het product:
Kvalitetna i izuzetno dobra baterija !
ib roland uit Denemarken beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
14-11-2022
Product:
2600 mAh 14.8 V accu (Blauw)
Algemeen:
det var en god oplevelse at handle på BatteryUpgrade.dk
Over het product:
det købte batteri virker perfekt, jeg er meget tilfreds
Con Aherne uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
14-11-2022
Product:
4000 mAh 21.6 V accu (Zwart)
Algemeen:
Yes great company to deal with I would highly recommend
Over het product:
The product was great I up graded the battery on my Dyson which now operates a lot longer than the original
Susan Clulow uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
11-11-2022
Product:
4400 mAh 11.1 V accu
Algemeen:
Great price Fast delivery , very pleased thank you , will recommend for anyone requiring a new Laptop battery .
Over het product:
Laptop battery
Pat Winders uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
11-11-2022
Product:
Camelion Tommy Hilfiger batterij (1.55 V)
Algemeen:
Very good
Over het product:
Very good
Marlies Homberger uit Duitsland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
13-11-2022
Product:
3000 mAh 18 V accu (Zwart)
Algemeen:
Die Auftragsabwicklung erfolgte rasch, problemlos und kompetent.
Over het product:
Ich bin mit dem Ersatzakku sehr zufrieden.
James Mc Sweeney uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
11-11-2022
Product:
1050 mAh 7.4 V accu (Zwart)
Algemeen:
Easy to order online. And swift dispatch.
Over het product:
It was a battery for an old LUMIX camera I had in a press. No battery and I wanted to pass on the camera to my granddaughter. She is absolutely delighted with it.
John Cullen uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
11-11-2022
Product:
Camelion BO-BS-SR626SWX10 batterij (1.55 V)
Algemeen:
Very fast delivery
Over het product:
Exactly as ordered
Guido Vandoren uit België beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
10-11-2022
Product:
6600 mAh 10.8 V accu
Algemeen:
Un très bon produit
Over het product:
Un très bon service et rapide
Allan Hays uit Nieuw-Zeeland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
21-10-2022
Product:
BTC-SM2550SL accu (650 mAh 3.7 V)
Algemeen:
It has twice found replacement batteries for my old, but still functioning, technology, saving me the expense of replacement.
Over het product:
Very useful. Gave my old cellphones a new lease of life.
Leen Snijder uit Nederland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
11-11-2022
Product:
2500 mAh 21.6 V accu
Algemeen:
snelle levering
Over het product:
prima
Marc Coens uit België beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
23-09-2022
Product:
2500 mAh 21.6 V accu
Algemeen:
Zeer goed,supersnelle levering
Over het product:
Produkt werkt perfect
pierre DEVEUGLE uit België beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
15-11-2022
Product:
3000 mAh 22.2 V accu
Algemeen:
Très réactif , ma commande a été traitée rapidement, bon suivi et livraison rapide
Over het product:
J'ai retrouvé l'autonomie initiale de mon appareil, bonne capacité
Paul Vlaminck uit België beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
15-11-2022
Product:
1800 mAh 3.7 V accu
Algemeen:
Snel, efficient
Over het product:
Zeer goed
Lauri Klaile uit Finland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
09-11-2022
Product:
Dyson 2100 mAh 21.6 V accu (Grijs, Origineel)
Algemeen:
Tuotteen haku toimi, eli löytyi helposti juuri se varaosa jota olin hakemassa.
Over het product:
Akku jonka sain oli kuin alkuperäinen ja on kyllä toiminut moitteettomasti vaihdon jälkeen. ????????
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ uit Griekenland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
09-11-2022
Product:
Dyson 2100 mAh 21.6 V accu (Grijs, Origineel)
Algemeen:
Η εξυπηρέτηση πολύ καλή και η παραγγελία παραδόθηκε στην προγραμματισμένη ημερομηνία
Over het product:
Το προϊόν εργάζεται άριστα
Phil Rutherford uit Nieuw-Zeeland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
25-09-2022
Product:
3400 mAh 7.4 V accu (Wit)
Algemeen:
Always come through
Over het product:
As expected
Richard Barker uit Nieuw-Zeeland beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
15-11-2022
Product:
1500 mAh 14.8 V accu (Zwart)
Algemeen:
Quicker delivery than previous order.
Over het product:
Battery goood
Erich Stettler uit Zwitserland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
08-11-2022
Product:
27W acculader (7.2 - 18V, 1.5A)
Algemeen:
Problemloser Bestellvorgang, Reibungslose Lieferung und Zahlung . . . gerne wieder!
Over het product:
Das bestellte Produkt entsprach genau meiner Vorstellung. Alles funktioniert einwandfrei!
Erich Stettler uit Zwitserland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
08-11-2022
Product:
27W acculader (7.2 - 18V, 1.5A)
Algemeen:
Problemloser Bestellvorgang, Reibungslose Lieferung und Zahlung . . . gerne wieder!
Over het product:
Das bestellte Produkt entsprach genau meiner Vorstellung. Alles funktioniert einwandfrei!
Mark RENIERS uit België beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
11-11-2022
Product:
Varta BO-VARTA-V23GA-2 batterij (12 V, Origineel)
Algemeen:
Zeer tevreden.
Over het product:
Erg tevreden.
Chiforeanu Ionel uit Roemenië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
16-11-2022
Product:
BTC-MXT882XL accu (1800 mAh 3.7 V)
Algemeen:
Un site profesionist
Over het product:
Produs bun
Stephen Moore uit Verenigd Koninkrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
08-11-2022
Product:
1100 mAh 3.7 V accu (Zwart)
Algemeen:
Great to see a CE marked battery being offered, which is why I chose to buy, delivery came from the Eu and took several weeks, but it was worth the wait to get a quality replacement battery. Will use again.
Over het product:
TOMTOM GO5000 replacement battery - battery a great fit and easily swapped out - TomTom now operating like new, battery lasts for a couple of hours without charging which is fantastic
Taina Mäenpää uit Finland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
08-11-2022
Product:
9000 mAh 18 V accu (Zwart)
Algemeen:
Hyvä ja nopea palvelu. Maksutapavalikoima hyvä
Over het product:
Olemme tyytyväisiä, toimitus oikein ja ehjä
KONSTANTINOS SKARLIS uit Griekenland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
12-10-2022
Product:
2.52W acculader (4.2V, 0.6A)
Algemeen:
Ήταν ακριβώς όπως το περίμενα ευχαριστώ πολύ
Over het product:
Κάνει την δουλειά του όπως ακριβώς λέει
Jan Pokorný uit Tsjechië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
08-11-2022
Product:
4400 mAh 11.1 V accu
Algemeen:
Před touto objednávkou jsem navštivil jednu specializovanou firmu v Praze abylo mi řečeno, že tato baterie se již nevyrábí. Bylo mi sděleno, že si musím koupit nový počítač. Zapátal jsem na internetu a objevil Vaší skvělou firmu.Vše proběhlo rychle. Zkrátka OK.
Over het product:
Baterii jsem instaloval do počítače a vše funguje bezchybně.
Dick V Elleswijk uit Nederland beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
07-11-2022
Product:
3000 mAh 24.0 V accu
Algemeen:
Is goed een goed product ben tevreden.
Over het product:
Zeer goed indien nodig zal ik weer een bestellen
Tudosie Daniel uit Roemenië beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
08-11-2022
Product:
Camelion BO-BS-SR626SWX10 batterij (1.55 V)
Algemeen:
Buna
Over het product:
Produse de calitate
Tudosie Daniel uit Roemenië beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
08-11-2022
Product:
Camelion BO-BS-SR626SWX10 batterij (1.55 V)
Algemeen:
Buna
Over het product:
Produse de calitate
Andrzej Wołosz uit Polen beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
08-11-2022
Product:
5000 mAh 7.4 V accu (Zwart)
Algemeen:
Great customer service, good stuff for reliable price ! I will definetly come back :)
Over het product:
Battery for a RF reciever - works fine :)
Patrick O Reilly uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
14-11-2022
Product:
Saft BO-BS-SAFT14500 batterij (3.6 V)
Algemeen:
Good to deal with
Over het product:
What I expected
Ingemar Ljung uit Zweden beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
07-11-2022
Product:
BTE-HP-PB-4710-6C accu (4400 mAh 10.8 V)
Algemeen:
Snabbt och bra
Over het product:
Ok
Michael Gallery uit Verenigd Koninkrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
14-11-2022
Product:
3450 mAh 11.55 V accu (Zwart)
Algemeen:
in spite of a few negative reviews which i had read i thought i would take a chance as i needed the battery asap i must say i am more than delighted with all aspects of my purchase
Over het product:
no issues
Gioara Dan uit Roemenië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
08-11-2022
Product:
1700 mAh 3.7 V accu (Zwart)
Algemeen:
Un magazin de incredere, recomand!
Over het product:
Chiar daca nu este original, este exact produsul de care aveam nevoie, se potriveste perfect!
Anton Liebich uit Oostenrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
07-11-2022
Product:
60W AC adapter / lader (16.5V, 3.6A)
Algemeen:
Top Service! Prompte Lieferung! Voll zufrieden!
Over het product:
Produkt hat den Erwartungen voll entsprochen.
Günter Hemer uit Oostenrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
07-11-2022
Product:
1500 mAh 22.2 V accu (Zwart)
Algemeen:
Schnell und zuverlässig. Danke gerne wieder
Over het product:
Bisher hält der Akku was er soll.... Endlich ein Ersatzteil das hochwertig ist.
Nagy Geza uit Roemenië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
07-11-2022
Product:
2000 mAh 7.2 V accu (Groen)
Algemeen:
Recomand acest vanzator.
Over het product:
Este ok bateria.
Jens Maier uit Duitsland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
15-11-2022
Product:
Dyson 2100 mAh 21.6 V accu (Grijs, Origineel)
Algemeen:
Einfache Menüführung, das gesuchte Produkt war leicht zu finden. Auch gut: Schnelle Lieferung
Over het product:
Der Akku arbeitet einwandfrei.
kevin cusack uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
07-11-2022
Product:
BO-GO-W6 Externe accu pack (10000 mAh 5 V, Zwart)
Algemeen:
Prompt delivery of batteries to Ireland and at a good price. Support addressed my query prompt and satisfactory. I will purchase battery replacements again.
Over het product:
Batteries were as advertised and no issues with them.
kevin cusack uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
07-11-2022
Product:
BO-GO-W6 Externe accu pack (10000 mAh 5 V, Zwart)
Algemeen:
Prompt delivery of batteries to Ireland and at a good price. Support addressed my query prompt and satisfactory. I will purchase battery replacements again.
Over het product:
Batteries were as advertised and no issues with them.
Helmut Zisser uit Oostenrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
11-11-2022
Product:
5200 mAh 18 V accu
Algemeen:
Jederzeit gerne wieder!
Over het product:
Top Produkt!
Manfred Kühne uit Duitsland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
14-11-2022
Product:
5200 mAh 14.4 V accu (Blauw)
Algemeen:
Hab mein Akkupack bekommen.
Over het product:
Passte und funktionierte.
Josef Ehrler uit Zwitserland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
05-11-2022
Product:
2500 mAh 21.6 V accu (Zwart)
Algemeen:
prompte und pünktliche Lieferung
Over het product:
der AKKU zum Dyson-Gerät ist problemlos in Betrieb.
Mikael Pehrman uit Zweden beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
04-11-2022
Product:
Varta BO-VARTA-LONGLIFE-P-6LR61 batterij (9 V, Origineel)
Over het product:
Fungerar utmärkt
Mikael Pehrman uit Zweden beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
04-11-2022
Product:
Varta BO-VARTA-LONGLIFE-P-6LR61 batterij (9 V, Origineel)
Over het product:
Fungerar utmärkt
Jens Frick uit Zweden beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
04-11-2022
Product:
2650 mAh 15.36 V accu (Zwart)
Algemeen:
Det gick att hitta rätt batteri även om just denna datortyp bytt (!) battertyp under sin livcykel.
Over het product:
fungerar bra. Nytt liv i datorn
Jean-Paul BODIN uit Frankrijk beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
19-10-2022
Product:
Dyson 2100 mAh 21.6 V accu (Grijs, Origineel)
Algemeen:
livraison rapide en tres bon etat
Over het product:
dans l immediat la batterie tient bien la charge
Jean-Francois Mouchet uit België beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
04-11-2022
Product:
1500 mAh 14.4 V accu
Oleg Bondarev uit Zweden beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
03-11-2022
Product:
BTE-SAM-N9000 accu (3500 mAh 3.7 V, Zwart)
Caroline Palumbo uit Zwitserland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
07-11-2022
Product:
4400 mAh 11.1 V accu
Algemeen:
Un grand choix à des prix raisonnables, livraison rapide.
Over het product:
Contente d'avoir trouvé la batterie d'un laptop pas tout à fait récent. Neuve et bien emballée. Arrivée rapidement. Prix correct.
Andre Lumijõe uit Estland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
10-11-2022
Product:
5000 mAh 18 V accu (Zwart)
Algemeen:
Kiirelt kaup käes.
Over het product:
Toimivad ilusti
Andre Lumijõe uit Estland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
10-11-2022
Product:
5000 mAh 18 V accu (Zwart)
Algemeen:
Kiirelt kaup käes.
Over het product:
Toimivad ilusti
Holger Zenonsson uit Zweden beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
03-11-2022
Product:
3000 mAh 12 V accu
Jim Nolan uit Nieuw-Zeeland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
15-11-2022
Product:
3650 mAh 11.4 V accu
Algemeen:
It took a while to find a supplier with a superior product but in my opinion "Battery Upgrade" supply that very product.
Over het product:
Considerably better than the previous replacement, I would recommend based upon my experience however I am a layman.
Flavio Camponovo uit Zwitserland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
03-11-2022
Product:
3800 mAh 11.1 V accu (Grijs)
Algemeen:
Ha soluzioni per ogni tipo di batterie, anche quelle dismesse dai fornitori originali!!
Over het product:
La batteria ha le dimensioni esatte come l'originale, ho potuto caricarla senza problemi. Il drone funziona con la nuova batteria, non ho ancora potuto vedere la durata di un volo.
Cigdem Sari uit Zwitserland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
02-11-2022
Product:
3950 mAh 10.8 V accu
Algemeen:
Super service????
Over het product:
Alles top
Daniel Kilchenmann uit Zwitserland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
04-11-2022
Product:
HP BO-HP-756746-001 accu (2550 mAh 14.8 V, Origineel)
Algemeen:
Ein passender Akku war einfach zu findern
Over het product:
Funktioniert perfekt
Heili Ilves uit Estland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
02-11-2022
Product:
2500 mAh 18 V accu (Zwart)
Algemeen:
Tellimuse vormistamine, maksmine ning kulleriga kauba kättetoimetus kiire ja lihtne.
Over het product:
Ostetud toodetega rahul, sobisid hästi
Gisela Hagen uit Duitsland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
02-11-2022
Product:
4400 mAh 11.1 V accu
Anghel Bogdan uit Roemenië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
09-11-2022
Product:
700 mAh 4.8 V accu
Algemeen:
Este un magazin ok. Au trimis comanda in timpul precizat.
Over het product:
Acumulatorul comandat este ff bun. Imi place ca vs cel original are capacitatea crescuta si pot comunica pe statie mai mult timp.
Lars Tovander uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
16-09-2022
Product:
BTC-DYC830VX accu (5000 mAh 21.6 V, Zwart)
Algemeen:
They had what I needed and delivered quickly.
Habils Hans uit België beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
07-11-2022
Product:
2600 mAh 7.4 V accu (Zwart)
Algemeen:
Correcte en vriendelijke dienstverlening.
Over het product:
Tot nog toe geen klachten.
Teresa Fortune uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
20-10-2022
Product:
BTC-GWP400PX accu (5000 mAh 40 V)
Algemeen:
Order process was very easy
Over het product:
Very good product, half the price of branded battery with 25% more capacity
Mats Almroth uit Zweden beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
02-11-2022
Product:
2500 mAh 18.5 V accu (Rood)
Norbert Scheid uit Duitsland beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
10-11-2022
Product:
3000 mAh 7.2 V accu
Algemeen:
Sehr guter Ablauf.
Over het product:
Einwandfreie Funktion.
Thomas Berg uit Zweden beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
01-11-2022
Product:
3400 mAh 7.2 V accu (Zwart)
Algemeen:
Levererar enl info och funkar klockrent!
Over het product:
Kanon! Inget att klaga på!
Thomas Berg uit Zweden beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
01-11-2022
Product:
BTC-HDV4NB accu (4400 mAh 10.8 V)
Algemeen:
Mycket pålitliga!
Over het product:
Fungerar som väntat!
Claudio Pescimoro uit Italië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
15-11-2022
Product:
1000 mAh 7.2 V accu
Algemeen:
Ottimo servizio. Sono soddisfatto .
Over het product:
Il prodotto corrisponde esattamente alle caratteristiche richieste.
Donald Calder uit Nieuw-Zeeland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
01-11-2022
Product:
1100 mAh 3.7 V accu (Zwart)
Algemeen:
Easy to deal with. Order completed 100%. Good feedback during the process.
Over het product:
Exactly as we required.
Paddy Cronin uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
01-11-2022
Product:
4000 mAh 21.6 V accu (Zwart)
Algemeen:
Customer service is prompt and courteous.
Over het product:
Dyson battery far exceeded performance of original.
Peter Strachan uit Verenigd Koninkrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
08-11-2022
Product:
1500 mAh 22.2 V accu (Zwart)
Algemeen:
Quick and efficient
Over het product:
What I wanted
Heiga Bachmann uit Duitsland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
08-11-2022
Product:
Dyson 2100 mAh 21.6 V accu (Grijs, Origineel)
Algemeen:
Die Bestellung ging ganz schnell von statten ,werde auch weiterhin. bei ihnen bestellen . vielen Dank
Over het product:
Bin mit dem Produkt zufrieden ,die Batterien sind sehr gut
Andrzej Zalewski uit Polen beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
31-10-2022
Product:
BTC-IPD100SL accu (5400 mAh 3.7 V)
Algemeen:
Polecam, sprawna obsługa, towar dobrej jakości.
Over het product:
Zgodny z opisem i oczekiwaniami.
Fiona Flowerdew uit Verenigd Koninkrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
07-11-2022
Product:
2500 mAh 21.6 V accu
Algemeen:
Easy to find my product, quick delivery with regular updates.
Over het product:
Proper Dyson battery, easy to install following YouTube video, cleaner works like new.
Aidan Moynihan uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
08-11-2022
Product:
BTC-IQN266SL accu (1200 mAh 3.7 V)
Algemeen:
Teriffic service
Over het product:
All good
Ivano Skopal uit Kroatië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
31-10-2022
Product:
5200 mAh 14.4 V accu
Algemeen:
10+
Over het product:
Odličan proizvod
Peter Rychener uit Zwitserland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
02-11-2022
Product:
6600 mAh 10.8 V accu
Matthias Hauger uit Duitsland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
01-11-2022
Product:
4400 mAh 14.4 V accu
Algemeen:
Alles bestens gelaufen
Over het product:
Der Akku passt perfekt für mein Notebook und funktioniert tadellos
Pentti Mäkinen uit Finland beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
22-10-2022
Product:
4000 mAh 14.4 V accu (Zwart)
Algemeen:
tiedottaminen hyvää.
Over het product:
tuote toimi moitteettomasti.
Mark Buckley uit Verenigd Koninkrijk beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
07-11-2022
Product:
BTC-ICM160TW accu (3300 mAh 9 V, Geel)
Algemeen:
Good transaction
Over het product:
Battery for hand held emergency gmdss radio, better price than elsewhere
Alan Temperley uit Nieuw-Zeeland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
07-10-2022
Product:
4000 mAh 21.6 V accu (Zwart)
Algemeen:
It took three weeks to receive my order but not long considering how things are these days. When i had a query they were quick to reply.
Over het product:
It exceeds my expectations and is superior to the original battery.
Chris Anderson uit Nieuw-Zeeland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
04-11-2022
Product:
4000 mAh 21.6 V accu (Zwart)
Algemeen:
Easy to find what you need, Easy to order, Reasonable pricing Great communication during the delivery process Arrived in good time Good followup after delivery Product was just what I required
Over het product:
Perfect, just as specified
Eva Peleman uit België beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
04-11-2022
Product:
5200 mAh 7.4 V accu (Blauw)
Algemeen:
Vlotte service.
Over het product:
Prima product.
Petronela Lucanu uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
04-11-2022
Product:
2500 mAh 18 V accu (Zwart)
Algemeen:
Very good!
Over het product:
Very good!
Jean pierre PACCOU uit Frankrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
28-10-2022
Product:
BTC-RTH758VX accu (3000 mAh 24 V, Groen)
Algemeen:
Prise de commande rapide et livraison aussi la batterie est parfaite et fonctionne très bien un super moyen de faire des économies et éviter le rachat d’un aspirateur. Merci
Over het product:
La batterie fonctionne très bien. RAS

Niet gevonden wat u zocht? Probeer de zoekfunctie

De voordelen van BatteryChampion.be

  • Meer dan 1.000.000 klanten
  • Gratis levering boven € 70,00
  • Altijd de laagste prijs
  • 30 dagen niet goed, geld terug
  • 30 dagen niet goed, geld terug garantie
  • Gratis levering boven € 70,00
  • Meer dan 1.000.000 klanten

Vragen? Mail naar: info@BatteryChampion.be

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken. Lees meer.