Kampioen in batterijen, accu’s en adapters!

  • 30 dagen niet goed, geld terug garantie
  • Gratis levering boven € 100,00
  • Meer dan 1.000.000 klanten

Vragen? Mail naar: info@BatteryChampion.be

Selecteer hier eenvoudig een apparaat of categorie

BatteryChampion.be Reviews

De volgende klanten hebben hun BatteryChampion ervaring met ons gedeeld:

Larry Curtin uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
22-03-2023
Product:
3000 mAh 25.2 V accu
Algemeen:
Hassle free transaction
Over het product:
It fitted perfectly
Harald Mauser uit Oostenrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
20-03-2023
Product:
Lenovo 2060 mAh 11.4 V accu (Origineel)
Algemeen:
Zügige Lieferung.
Over het product:
Sehr gut.
Art O’Leary uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
27-03-2023
Product:
2000 mAh 7.4 V accu
Algemeen:
Easy to use - clear information about products…..
Over het product:
Great value - works well…..
Cornel GARTONEA uit Duitsland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
27-03-2023
Product:
2500 mAh 10.8 V accu (Zwart)
Algemeen:
Gerne wieder!!!!!
Over het product:
Gute Qualität, schnelle Lieferung!!!
José Luis Montes Medina uit Spanje beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
24-03-2023
Product:
1800 mAh 3.2 V accu (Zwart)
Algemeen:
Todo perfecto !!! Buena comunicación. La bateria que compré va a la perfección. Les hice una consulta y me respondieron enseguida. Recomendables. Saludos.
Over het product:
Funciona perfectamente. Sin problema. Todo ok !!!
Henrik Frausing uit Denemarken beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
25-03-2023
Product:
2500 mAh 36 V accu (Zwart)
Algemeen:
Det virker og god hjemmeside.
Over het product:
Meget tilfreds.
STYLIANI STRATAKI uit Griekenland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
27-03-2023
Product:
5200 mAh 14.4 V accu (Blauw)
Algemeen:
Αφορά επαναφορτιζόμενη μπαταρία σκούπας ρομποτ. Κατατοπιστικές πληροφορίες για την επιλογή του ανταλλακτικού, γρήγορη εξυπηρέτηση, καλή συσκευασία. Υψηλό επίπεδο υπηρεσιών θα ξαναψωνίσω !!!
Over het product:
Όπως η περιγραφή στην ιστοσελίδα, απόλυτη συμβατότητα στη συκευή.
Alf Lönngren uit Zweden beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
25-03-2023
Product:
Varta V399 / SR57 / 399 / 395 Silver Oxide Knoopcel batterij (Aantal 1)
Algemeen:
Snabb leverans och bra pris.
Over het product:
Lite ovanligare knappcellsbtteri, finns inte överallt.
Εμμανουήλ Βιταλακης uit Griekenland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
19-03-2023
Product:
2500 mAh 21.6 V accu
Algemeen:
Η εταιρεία σας ειναι αξιόπιστη. Αψογη εξυπηρέτηση.
Over het product:
Η μπαταρία που αγόρασα από σας λειτουργεί κανονικότατα, χωρις κανενα πρόβλημα.
Olaf Børup uit Denemarken beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
22-03-2023
Product:
4000 mAh 14.4 V accu
Algemeen:
OK handel
Over het product:
OK produkt
Romeo Vieru uit Roemenië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
23-03-2023
Product:
BTC-OEV200MC accu (440 mAh 3.7 V)
Algemeen:
Pentru prima experienta ,foarte multumit
Over het product:
excelenta
Astrid Krajnz uit Oostenrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
23-03-2023
Product:
Dyson 2100 mAh 21.6 V accu (Grijs, Origineel)
Algemeen:
Hat super geklappt!!!
Over het product:
Perfekt!
Eva Podzemná uit Tsjechië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
01-02-2023
Product:
1100 mAh 3.7 V accu
Algemeen:
Rychlé dodání + plus karta na slevu při dalším nákupu.
Over het product:
Vše OK.
Neagoe Razvan uit Roemenië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
22-03-2023
Product:
BTC-FKS500SL accu (6800 mAh 7.4 V, Zwart)
Algemeen:
Comunicare bună, varietate mare de produse, inclusiv unele rare.
Over het product:
Foarte bun, sunt mulțumit!
Brendan OFlaherty uit Ierland beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
21-03-2023
Product:
2500 mAh 21.6 V accu (Zwart)
Algemeen:
Straight forward service
Over het product:
Very happy with the battery I bought
Jean-Luc EECKHOUT uit Frankrijk beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
21-03-2023
Product:
1500 mAh 14.4 V accu
Algemeen:
RAS commande livrée dans les temps
Over het product:
RAS, correspond à la commande
Hans Chr Rask uit Denemarken beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
20-03-2023
Product:
6000 mAh 25.6 V accu
Algemeen:
Ok priser og service.
Over het product:
Ikke taget i brug endnu.
José Godinho de Matos uit Portugal beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
22-03-2023
Product:
BTC-JVF714U accu (1500 mAh 7.4 V, Zwart)
Algemeen:
Muito bom
Over het product:
Muito bom
Ignace Van de Wiel uit België beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
20-03-2023
Product:
2000 mAh 10.8 V accu (Zwart)
Algemeen:
snel, goed georganisserd
Over het product:
prima
Arend Bos uit Nieuw-Zeeland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
20-03-2023
Product:
750 mAh 7.4 V accu
Algemeen:
Finding a replacement battery was quite a task when going around photographic shops and photographic outlets, only to be advised they do not have the required battery. Then I discovered Battery Upgrade, and the experience thereafter was all positive.
Over het product:
Excellent.
Bjarne Hartoft uit Denemarken beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
20-03-2023
Product:
BTE-HP-PS14_H accu (4400 mAh 14.4 V, Zwart)
Algemeen:
Sikkerhed for at modtage den rette vare: Nemt at vælge det rette batteri på grund af de grundige kompabilitetsoplysninger. Desuden god pris og hurtig levering.
Over het product:
Batteri til laptop: Passer præcist til den relevante laptop og holder opladningen længe.
Katja Nickel uit Duitsland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
22-03-2023
Product:
2500 mAh 18 V accu (Zwart)
Algemeen:
Die Lieferung erfolgte schnell und unkompliziert, man bekam immer einen aktuellen Status seiner Ware bekommen.
Over het product:
Der bestellte Akku hat super gepasst und funktioniert besser wie der originale. Ich bin super zufrieden.
Michel DURET uit Frankrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
20-03-2023
Product:
4000 mAh 21.6 V accu (Zwart)
Algemeen:
Très rapide commande et livraison
Over het product:
Impeccable
Robert Schneider uit Zwitserland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
21-03-2023
Product:
1200 mAh 3.7 V accu (Zwart)
Algemeen:
Habe bis jetzt alle Batterie und Akkus gefunden die ich brauchte
Over het product:
Ersatzprodukt zu Original Nikon Akku funktioniert tip-top
Stuart West uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
20-03-2023
Product:
2500 mAh 21.6 V accu (Zwart)
Algemeen:
Good service
Over het product:
Rechargeable battery for vacuum cleaner
Yves Etienne uit Zwitserland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
20-03-2023
Product:
2400 mAh 3.7 V accu (Zwart)
Algemeen:
Ok super!
Over het product:
Sehr gut!
Shaun Powell uit Nieuw-Zeeland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
24-03-2023
Product:
8.5W AC adapter / lader (16.75 - 24.35V, 0.35A)
Algemeen:
I wish I had found this place earlier, they have batteries for my old dji drone. I brought a whole new model drone because dji stopped selling batteries for mine.
Over het product:
The battery and charger arrived separately but are both good quality. Great to be able to use the old Dyson vacuum cleaner again.
Shaun Powell uit Nieuw-Zeeland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
24-03-2023
Product:
8.5W AC adapter / lader (16.75 - 24.35V, 0.35A)
Algemeen:
I wish I had found this place earlier, they have batteries for my old dji drone. I brought a whole new model drone because dji stopped selling batteries for mine.
Over het product:
The battery and charger arrived separately but are both good quality. Great to be able to use the old Dyson vacuum cleaner again.
Chiara Di Modica uit Frankrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
24-03-2023
Product:
3000 mAh 14.4 V accu (Groen)
Algemeen:
Site très complet avec grand choix, j'utiliserai à nouveau !
Over het product:
Produit très satisfaisante, Bobi maintenant marche beaucoup plus longtemps qu'avec la batterie qu'il avait quand je l'ai acheté, achat parfait !
Sebastian Löfdal uit Zweden beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
24-03-2023
Product:
2600 mAh 14.8 V accu (Blauw)
Algemeen:
Många alternativ
Over het product:
Funkade klockrent
Sorin Popa uit Roemenië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
20-03-2023
Product:
4000 mAh 15 V accu
Algemeen:
Livrare prompta
Over het product:
Acumulatorul este exact ceea ce cautam, are capacitatea corecta, si pana la acest moment (o luna de utilizare) nu am avut probleme de calitate.
Sabine SERVIN uit Frankrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
27-03-2023
Product:
1600 mAh 7.4 V accu (Zwart)
Algemeen:
Qualité du service et de la livraison.
Over het product:
Batterie reçue dans les temps et opérationnelle.
John Parkinson uit Nieuw-Zeeland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
25-03-2023
Product:
1500 mAh 14.4 V accu
Algemeen:
Great product. Was able to continue with my current power drill set up instead of scrapping it..
Over het product:
Arrived in post as per the delivery time outlined.
Stian Patterson uit Noorwegen beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
23-03-2023
Product:
1100 mAh 3.7 V accu (Zwart)
Algemeen:
Enkelt og kjapt.
Over het product:
Veldig bra.
Guy De Winne uit België beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
16-03-2023
Product:
BTE-RMB-500_H accu (3500 mAh 14.4 V)
Algemeen:
Correcte afhandeling
Over het product:
geen negatieve opmerkingen
Frédéric Passa uit Frankrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
16-03-2023
Product:
1500 mAh 7.4 V accu (Zwart)
Algemeen:
site pratique
Over het product:
articles compatibles
Bryan Worthington uit Verenigd Koninkrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
24-03-2023
Product:
2500 mAh 21.6 V accu
Algemeen:
Good service very prompt
Over het product:
A perfect replacement for my Dyson cleaner
Frank vester uit Denemarken beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
23-03-2023
Product:
4000 mAh 18 V accu (Zwart)
Algemeen:
Bestil/køb/send/modtag virker perfekt
Over het product:
er glad for at min bosch støvsuger nu kan hold i meget lang tid, i forhold til kun 5 min.
Tomaž Strmec uit Slovenië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
25-03-2023
Product:
2000 mAh 3.6 V accu
Algemeen:
Dobra zaloga.
Over het product:
BP
peter mc namee uit Verenigd Koninkrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
23-03-2023
Product:
5800 mAh 7.68 V accu (Zwart)
Algemeen:
great no fitting issues
Over het product:
working well
Jarmo Saarinen uit Finland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
27-03-2023
Product:
1850 mAh 3.85 V accu (Zwart, NFC)
Algemeen:
Hyvä, hyvä
Over het product:
Hyvä, hyvä
David Lykins uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
23-03-2023
Product:
HP BO-HP-920046-541 accu (3600 mAh 11.55 V, Zwart, Origineel)
Algemeen:
Your website was easy to navigate and I was able to find what I needed.
Over het product:
The battery, which was hard to find elsewhere was perfect, exactly what was needed as a replacement.
Paval Ion uit Roemenië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
22-03-2023
Product:
5870 mAh 15.2 V accu (Wit)
Algemeen:
Este prima comanda, a mers foarte bine
Over het product:
sunt ok calitate/pret
Jennifer Sawyer uit Verenigd Koninkrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
15-03-2023
Product:
5000 mAh 22.2 V accu (Zwart)
Algemeen:
Fast friendly service
Over het product:
The battery upgrade is better then expected
Evelyne TREMBLAY uit Frankrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
15-03-2023
Product:
Dyson 2100 mAh 21.6 V accu (Grijs, Origineel)
Algemeen:
Prise en compte et livraison rapide
Over het product:
la batterie correspond exactement à mon appareil
Rytas Stalnionis uit Litouwen beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
15-03-2023
Product:
5200 mAh 14.4 V accu (Blauw)
Algemeen:
Viskuo labai patenkintas - produktu, pristatymo sąlygomis ir trukme
Over het product:
Kol kas atrodo tikrai kokybiškas produktas
Anthony Power uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
24-03-2023
Product:
2000 mAh 25.2 V accu (Zwart)
Algemeen:
Very easy website to navigate. Updates are great and quick delivery
Over het product:
A perfect replacement battery for my appliance.
Marko Kuusinen uit Finland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
21-03-2023
Product:
4400 mAh 14.8 V accu
Algemeen:
Kaikki toimi hienosti
Over het product:
Akku sopi aian niinkuin pitikin
Gisèle Deladoëy uit Zwitserland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
21-03-2023
Product:
2500 mAh 21.6 V accu (Zwart)
Algemeen:
Service rapide et impeccable
Over het product:
Fonctionnent à merveille
Arkadiusz Bochenek uit Polen beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
24-03-2023
Product:
BTC-SMR710VX accu (4600 mAh 21.6 V, Zwart)
Slawomir Ben uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
06-03-2023
Product:
BTE-HP-CQ14 accu (4400 mAh 14.8 V, Zwart)
Algemeen:
Fast delivery
Over het product:
Everything works
Andi Schmucki uit Zwitserland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
15-03-2023
Product:
8800 mAh 11.1 V accu
Algemeen:
Alles sehr gut geklappt
Over het product:
Preis Leistung Top!
patrick compain uit Nieuw-Zeeland beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
21-03-2023
Product:
700 mAh 7.4 V accu (Zwart)
Algemeen:
product was as described in order page ,and arrived well packed and protected
Over het product:
very good,thank you,i will use you again
Jason Murphy uit Verenigd Koninkrijk beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
21-03-2023
Product:
BTC-GBE221SL accu (4400 mAh 7.4 V)
Algemeen:
Quick efficient service
Over het product:
The product is as described and is a reasonable price.
Jan Van Stalle uit België beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
14-03-2023
Product:
3000 mAh 21.6 V accu
Algemeen:
duidelijke informatie en correcte service
Over het product:
het product komt overeen met het apparaat waarvoor ik een nieuwe batterij zocht.
Piet Van Gijseghem uit België beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
13-03-2023
Product:
3000 mAh 25.2 V accu
Algemeen:
Snelle levering - Goede prijs Batterij functioneert zoals de oorsponkelijke batterij. Tevreden klant
Over het product:
Batterij functioneert zoals de originele batterij.
Vitalijus Rėkašius uit Litouwen beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
13-03-2023
Product:
1050 mAh 3.7 V accu
Algemeen:
Firma gera
Over het product:
Patenkintas
CHRISTOPHER WYKES MADDER uit Nieuw-Zeeland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
14-03-2023
Product:
3000 mAh 12 V accu
Algemeen:
Excellent no nonsense service. Highly recommend.
Over het product:
First class quality.
Maria Seger uit Zweden beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
20-03-2023
Product:
4900 mAh 3.87 V accu (Zwart)
Algemeen:
Smidigt och enkelt
Over het product:
Hittade batteri enkelt
Steve Budgen uit Tsjechië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
21-03-2023
Product:
600 mAh 7.4 V accu (Zwart)
Algemeen:
Never heard of this website/company before, but they had the battery I was after. I decided to give them a try and everything was great. No complaints, now if i need any other batterys i will come back and buy again from BatteryUpgrade.
Over het product:
Battery description and notes were great. I got the correct battery first time.
FATIMA TORO uit Spanje beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
14-03-2023
Product:
1800 mAh 3 V accu (Blauw)
Algemeen:
Les hice una consulta y contestaron muy rápido. Una vez realizado el pedido, entrega en fecha estipulada
Over het product:
La batería pedida se correspondía exactamente con lo que buscábamos.
Davy Townhill uit Verenigd Koninkrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
13-03-2023
Product:
1500 mAh 12 V accu
Algemeen:
Good
Over het product:
Good
Mikaël Hautchamp uit Frankrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
20-03-2023
Product:
1x Makita BL1850B / 18V LXT accu + lader (18 V, 5 Ah, Origineel)
Algemeen:
Tres bon site
Over het product:
Rapidement arrivé Match très bien je recommande
Patrick Hagin-Meade uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
14-03-2023
Product:
1200 mAh 3.7 V accu
Algemeen:
Fast and efficient
Over het product:
Easy to locate what you want and exactly what was required
Bruno Pontes uit Portugal beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
13-03-2023
Product:
BTC-OT997XL accu (1950 mAh 3.7 V)
Algemeen:
estou muito satisfeito com a encomenda obrigado
Over het product:
estou muito satisfeito com a encomenda obrigado
Mihovi Viduka uit Kroatië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
13-03-2023
Product:
3000 mAh 12 V accu (Groen)
Algemeen:
Jednostavno i brzo.
Over het product:
Ispravna nova baterija.
Christian Pujade uit Frankrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
13-03-2023
Product:
2000 mAh 7.2 V accu (Groen)
Algemeen:
excellent
Over het product:
RAS conforme à l'original
Bernard KOCH uit Frankrijk beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
11-03-2023
Product:
6600 mAh 11.1 V accu (Zwart)
Algemeen:
bon service
Over het product:
produit correct
Darragh Kinsella uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
03-03-2023
Product:
BO-JJY-MIL-M18-9AH accu (9000 mAh 18 V, Zwart)
Algemeen:
Batteries work and fit all tools as they should
Over het product:
Batteries last just as long as the real ones
Darragh Kinsella uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
03-03-2023
Product:
BO-JJY-MIL-M18-9AH accu (9000 mAh 18 V, Zwart)
Algemeen:
Batteries work and fit all tools as they should
Over het product:
Batteries last just as long as the real ones
Peder Blomberg uit Zweden beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
17-03-2023
Product:
BTC-NK5CTXL accu (1200 mAh 3.7 V)
Algemeen:
Ni är bara bäst
Over het product:
Alla OK
Sándor Bekes uit Hongarije beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
11-03-2023
Product:
4500 mAh 15.2 V accu (Wit)
Algemeen:
Nagyon +++++++.
Over het product:
Tökéletes.
Ben Ivar Engebretsen uit Noorwegen beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
10-03-2023
Product:
BTE-DE-18_D_2000_NI-MH accu (2000 mAh 18 V, Geel)
Algemeen:
God service
Over het product:
Fungerer godt
James Mitchell uit Kroatië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
11-03-2023
Product:
1400 mAh 12.8 V accu (Blauw)
Algemeen:
Very easy to order the requied products and fast delivery. I have ordered several items and all have beed deleiverd promptly
Over het product:
The products were of good quality and exactly what I needed
Paul Smith uit Nieuw-Zeeland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
14-02-2023
Product:
3000 mAh 12 V accu
Algemeen:
excellent communication and prompt service. I'm happy to use them again in the future
Eddy Neirynck uit België beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
09-03-2023
Product:
Dyson 2100 mAh 21.6 V accu (Grijs, Origineel)
Algemeen:
Snelle levering
Over het product:
Voldoet aan de verwachting werkt perfect
Karl Moore uit Verenigd Koninkrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
09-03-2023
Product:
3000 mAh 14.4 V accu
Algemeen:
Ordered 2 batteries for a Senco screw gun. Arrived on time and we’re the correct ones !
Over het product:
Good quality work well
Alin Ceuranu uit Roemenië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
09-03-2023
Product:
BTC-SMS510SL accu (900 mAh 3 V)
Algemeen:
Conlucrare ușoară și răspuns rapid la solicitare.
Over het product:
Produse conforme descrieii, asemănătoare cu originalul.
Sharron Slattery uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
13-03-2023
Product:
4900 mAh 20 V accu (Zwart)
Algemeen:
The battery arrived when promised.
Over het product:
We got the battery about 3 months ago. It is working well.
Damir Mrnjavčić uit Kroatië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
03-03-2023
Product:
HP 3470 mAh 11.55 V accu (Zwart, Origineel)
Algemeen:
Cijena originalne baterije je bila najniža od primljenih ponuda. Baterija je nedavno proizvedena (nije dugo stajala na skladištu.) Prateći tracking vidio sam da je isporuka krenula odmah po uplati.
Over het product:
Baterija je bila nova i odmah je stavljena u funkciju prema priloženom uputstvu i za sada radi bez problema.
Nataša Podvršnik uit Slovenië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
16-03-2023
Product:
2600 mAh 14.4 V accu (Blauw)
Algemeen:
Top
Over het product:
Top
Javier Arango Martínez uit Spanje beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
16-03-2023
Product:
2000 mAh 7.2 V accu (Groen)
Algemeen:
Perfecto, el envío rápido y muy bueno
Over het product:
Perfectos
Eric Verhulst uit België beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
08-03-2023
Product:
2500 mAh 21.6 V accu
Algemeen:
Snel en goede kwaliteit/prijs verhouding
Over het product:
Ok
Florian Kubli uit Zwitserland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
09-03-2023
Product:
1000 mAh 12.0 V accu (Zwart)
Algemeen:
Sehr schnelle Abwicklung von Bestellung zu Lieferung.
Over het product:
Passgenauer Akku mit guter Kapazität.
Reto Widler uit Zwitserland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
08-03-2023
Product:
230 mAh 3.7 V accu
Algemeen:
es hat alles prima geklappt. wir brauchen nur nicht so häufig Ersatzteile oder Zubehör für unsere Geräte... ich habe sicherheitshalber gleich Reserveakkus bestellt und bin für die nächsten Jahre wieder abgesichert.
Felipe Rolla uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
10-03-2023
Product:
BTC-RZB150NB accu (5200 mAh 15.4 V, Zwart)
Algemeen:
The site is great, easy to buy stuff. The sale was done smoothly with zero problems.
Over het product:
The product is great, exactly as advertise and works great.
Gilbert Devos uit België beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
15-03-2023
Product:
1080 mAh 7.4 V accu
Algemeen:
Zeer goed! Vlotte telefonisch uitleg hoe de betaling moet gebeuren door bankoverschrijving. Vlugge levering.
Over het product:
Uitstekend.
Eric Wandel uit Denemarken beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
09-03-2023
Product:
2500 mAh 21.6 V accu
Algemeen:
Fungerer effektivt
Over het product:
Jeg var egentlig ikke klar over, at det var så let at få fat i et nyt batteri til min Dyson støvsuger.
Alan McCleary uit Verenigd Koninkrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
08-03-2023
Product:
5400 mAh 7.4 V accu (Grijs)
Algemeen:
Really quick service, arrived within days, well packaged, its not the first time that I bought from them and definitely will do so again when needed and recommend them to anyone.
Over het product:
Great batteries for an outdated camera have now extended the lifespan of it!
Evtim Evtimov uit Oostenrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
13-03-2023
Product:
8000 mAh 11.4 V accu (Zwart)
Algemeen:
Alles super schnell!
Over het product:
Wie Original, nur günstiger :)
Clive Whittington uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
07-03-2023
Product:
2500 mAh 21.6 V accu
Algemeen:
Great
Over het product:
Better than original
Werner Sigg uit Zwitserland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
14-03-2023
Product:
BTC-HPK170NB accu (4400 mAh 11.55 V, Zwart)
Algemeen:
Kompetente Auskunft, rasche Reaktion und Lieferung
Over het product:
Die go-e Ladestation ist eine sehr gute Lösung, funktioniert einwandfrei
Michael White uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
07-03-2023
Product:
1040 mAh 7.2 V accu (Zwart)
Algemeen:
The service is excellent.
Over het product:
Whiloe I have not used them to a great extent, they are working fine.
Inez Wilkins uit Verenigd Koninkrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
07-03-2023
Product:
4000 mAh 14.4 V accu
Algemeen:
Very good price
Over het product:
Works very well
Miroslav Hušpauer uit Tsjechië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
14-03-2023
Product:
6600 mAh 10.8 V accu
Algemeen:
spokojenost
Over het product:
produkt v Česku není k sehnání, větší kapacita baterie, funguje výborně
Ian Robinson uit Verenigd Koninkrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
09-03-2023
Product:
3000 mAh 12 V accu
Algemeen:
Very prompt service - item was delivered two days ahead of target date. I would do business with you again
Over het product:
Fits perfectly and has held charge very well.
Anthony Miller uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
07-03-2023
Product:
4000 mAh 21.6 V accu (Zwart)
Algemeen:
Prompt delivery
Over het product:
Perfect replacement
Mika Silventoinen uit Finland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
13-03-2023
Product:
3400 mAh 7.2 V accu (Zwart)
Algemeen:
Nopea toimitus ja kilpailukykyinen hinta.
Over het product:
Tuote vastasi odotuksiani.
Irene Ritchie uit Verenigd Koninkrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
13-03-2023
Product:
2000 mAh 22.2 V accu (Zwart)
Algemeen:
Excellent service. Very pleased with our purchase.
Over het product:
Works perfectly. We will buy from your company again.
Arrigo De Biasi uit Italië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
21-03-2023
Product:
4500 mAh 14.4 V accu
Algemeen:
Soddisfatto per prezzo e tempi di onsegna in imballaggio protetto.
Over het product:
Attualmente funziona come previsto. Trattasi di batteria da 4500 mah per roomba 880

Niet gevonden wat u zocht? Probeer de zoekfunctie

De voordelen van BatteryChampion.be

  • Meer dan 1.000.000 klanten
  • Gratis levering boven € 100,00
  • Altijd de laagste prijs
  • 30 dagen niet goed, geld terug
  • 30 dagen niet goed, geld terug garantie
  • Gratis levering boven € 100,00
  • Meer dan 1.000.000 klanten

Vragen? Mail naar: info@BatteryChampion.be

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken. Lees meer.